Bedankt dat je mijn website bezoekt.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Ank en Kees, 18. nov, 2012
Toen we op 21 oktober arriveerden hadden we geen idee wat ons te wachten stond. We hadden gevraagd of we olijven konden plukken. dat was geen punt. We zouden 4 dagen blijven, het werde er 9.We hebben met jullie tips en begeleiding Romeo, Monika, Bolsena,Civita Bagnoregio, Todi, Melezzole, Etruskische graven en de prachtige omgeving gezien.Het hoogtepunt was mede de door jullie voortreffelijke verzorging met hapjes en drankjes, het olijven plukken en de verwerking in de frantoio.Het waren geweldige dagen.Bedankt Marja en Jan!!!
E-mail:
Geschreven door Josta & Ramon, 14. okt, 2012
Beste toekomstige vakantieganger,
Wij Josta (22) en Ramon (23) waren jullie jongste vakantiegangers tot nog toe, en wat hebben wij het goed gehad. Een prettig, koel, sfeervol appartement met een uitzicht uit het keukenraam waar je stil van wordt!! Wij hebben ons prima vermaakt, het is een mooie uitvalsbasis voor tal van uitstapjes in de omgeving. Ook het authentieke montecchio zelf biedt velerlei unieke karakteristieke Italiaanse schoonheden, Romeo is daar een van.
Lieve Marja en Jan, jullie aanstekelijke enthousiasme en gastvrijheid hebben deze vakantie mede tot een onvergetelijke ervaring gemaakt. Bedankt daarvoor.
Voor de komende vakantiegangers.. Veel plezier in Montecchio
Geschreven door Ben en Yolanda, 3. okt, 2012
Lieve Marja en Jan,

We hebben 16 heerlijke vakantiedagen gehad. Onze eerste keer in Italië is prima bevallen. We hebben aardig wat rond getoerd door Umbrië en veel moois gezien. Het appartement is top en sfeervol. Overal is aan gedacht. Het uitzicht is geweldig. Dat verveelt nooit. Kortom, wij hebben een hele fijne vakantie gehad, mede door jullie gastvrijheid, verwennerij en tips! Een aanrader!

groetjes uit Vlaardingen
E-mail:
Geschreven door Joke en Chantal, 18. sep, 2012
Lieve Jan en Marja,
Wij zijn weer terug uit bella Italia en kijken met veel plezier terug op de heerlijke week bij jullie in het gastenverblijf. Wat hebben jullie het top voor elkaar en wat zijn jullie gastvrije mensen! Jullie gite is echt een aanrader voor iedereen die het prachtige Umbrie wil ontdekken. Bedankt voor alles!
Lieve groetjes, Joke en Chantal
PS Doe de hartelijke groeten aan Romeo!
E-mail:
Geschreven door Rob en Gwen Hemelrijk, 27. aug, 2012
Zover Italië in zijn wij nog niet geweest, geen spijt gehad, was fantastisch bij jullie te verblijven, het onderkomen was echt super, veel gezien, gelopen en prachtige foto's gemaakt. Ook de contacten met jullie Italiaanse vrienden was lief en gastvrij, en weet nu hoe wijn gemaakt moet worden, bedankt Romeo (zie foto).
Jan, Marja je weet dat dit onze eerste vakantie na jaren is het heeft ons beiden en vooral Gwen goed gedaan door jullie gastvrijheid en heerlijk diner op jullie terras met mooi uitzicht, BEDANKT, dikke kus.
Op de foto Romeo, Maria, ik en Gwen.
E-mail:
Geschreven door Henk en Rita, 9. aug, 2012
Een heerlijke vakantie op een schitterende plek. Wat hebben we genoten van het huisje, van de omgeving, van het meer maar zeker ook van de gastvrijheid van Marja en Jan. We bedenken nu al allerlei redenen om er nogmaals van te kunnen genieten.We hebben er al veel!!! Komt vast goed.. Lieve grtjs.
Geschreven door Esther & Ray, 8. jul, 2012
Onze eerste keer in Italie is er eentje die we niet zullen vergeten. Wij hebben een fantastische tijd gehad bij Jan en Marja. Mooi appartement bijzonder fraai uitzicht en werkelijk alles wat je nodig hebt is aanwezig. We hebben een heerlijk relaxt en comfortabele vakantie gehad. Marja en Jan nogmaals erg bedankt voor jullie zorg, aandacht en gezelligheid. Wij zullen zeker contact houden! Gr. Esther & Ray
E-mail:
Geschreven door Marjon en Hein, 24. jun, 2012
Geweldig leuke plaats Montecchio, geweldige tijd gehad bij Marja en Jan. Super gastvrij en een geweldig gastenverblijf!! Geweldige plek en wat een uitzicht!! Geweldige uitvals basis om Umbrie te verkennen en Rome te bezoeken
Geschreven door Mirjam en Ad, Goirle Holland., 30. mei, 2012
Montecchio. Ad en Mirjam. Laatste weken van maart 2012. Zon, heerlijk gastenverblijf, echt alles is aanwezig. Prachtige plek met mooi uitzicht bij het ontbijt op eigen terras. Umbrie naar alle windstreken mooi, aantrekkelijk en nog lekker lui in de voorjaarszon. Gastvrijheid 5 sterren en dan ook nog Rome in 75 minuten met de trein, uitstappen in het centrum. Twee weken een hemeltje op aarde.

Nieuwe commentaren

20.06 | 20:33

Lieve Marja en Jan, wat hebben we bij jullie een schitterende tijd gehad.
We hebben ons hart verloren aan Umbrië. Het was in 1 woord fantastisch.

...
12.01 | 16:28

Super mooie accomedatie met prachtig uitzicht genoeg te doen en zeer genoten van het ruime appartement en de gastvrijheid. Zeker een aanrader cultuur en natuur

...
06.09 | 20:45

Lieve Marja en Jan,
Geweldig appartement waar het aan niets ontbreekt. Jullie gastvrijheid is hartverwarmend. Uitzicht is hemels. Kortom: droomvakantie gehad

...
27.06 | 21:16

Wij hebben een leuke week gehad in Montecchio. Mooi appartement, goed gemeubileerd en met prachtig uitzicht. Van harte aanbevolen.

...
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE